Energibesparende tunnelovn hjælper PCB-producenter med at fordoble fordelene ved loddemaske-forbagning og tekst-efterbagning

Inden for elektronisk fremstilling er produktionsprocessen af ​​printplader (PCB'er) meget kompleks og kræver flere links at fuldføre.Blandt dem er PCB-kredsløbsloddemasken screen printing forbagning og tekst screen print efter bagning og tørring af produktionslinje nøgleled, som kan forbedre produktionseffektiviteten og kvaliteten af ​​PCB.Denne artikel vil give dig en dybdegående introduktion til fordele og anvendelsesscenarier for produktionslinjen, hjælpe dig med bedre at forstå PCB screen print tørringsprocessen og vise dig ydeevnen af ​​fremragende udstyr.

040701

PCB-kredsløbsloddemaske forbagning, tekst efterbagning og tunnelovntørring produktionslinjer vedtager avancerede transportsystemer, varmesystemer, lufttransportsystemer, termisk isolering og andre systemer.Det er et effektivt og automatiseret energibesparende udstyr med følgende egenskaber:

1. Høj effektivitet: Denne produktionslinje kan opnå kontinuerlig produktion, hvilket i høj grad forbedrer produktionseffektiviteten af ​​PCB.

2. Automation: Loddemasken tekst screen printing ovn tunnel ovn tørring produktionslinje vedtager automatiseret kontrol teknologi for at reducere manuelle operationer og forbedre produktionskvalitet og effektivitet.

3. Multifunktion: Denne produktionslinje kan anvendes på PCB'er af forskellige typer og specifikationer for at imødekomme produktionsbehovene for en række elektroniske produkter.

4. Høj kvalitet: Ved strengt at kontrollere temperatur og tid kan denne produktionslinje sikre den fremragende kvalitet af loddemaskelaget på PCB og forbedre kredsløbskortets pålidelighed.

Xin Jinhui har hele spektret af R&D og produktionskapaciteter til PCB-kredsløbsloddemaske forbagning og tekst-efterbagning screen printing ovntunnelovntørrelinjer.Det kan skræddersy produktionslinjer for tunnelovnsovnudstyr i henhold til proceskravene fra forskellige PCB-kort og kredsløbsproducenter.Den har en række Understøttet af patenteret software- og hardwaresystemteknologi, energibesparelse er op til 35%, top elektrisk hardwarekonfiguration, PLC temperaturregistrering, automatisk intelligent frekvenskonvertering og frekvensmodulationskontroltemperatur, kombineret med højhastigheds cirkulerende varmluft og patenteret varmelufttransportsystem for at opnå ensartet bagning og sikre pcb-skærmtryktørringseffekt Det er godt og hurtigt, effektivt, sparer tid og energi og har også 3 sæt brandsikkerhedsfunktioner og 2 sæt sikkerhedsalarmer for at sikre stabil drift 24 timer om dagen.

Kort sagt er PCB-kredsløbsloddemasken for-bagning og tekst-efterbagning screen print ovn tunnel ovn tørring produktionslinje et uundværligt produktionsværktøj i PCB produktionsprocessen.Det har karakteristika af høj effektivitet, automatisering, multifunktion og høj kvalitet, som kan forbedre produktionseffektiviteten og kvaliteten af ​​PCB og opfylde produktionsbehovene for forskellige elektroniske produkter.I fremtiden vil Xinjinhui fortsætte med at opgradere det energibesparende niveau og den intelligente automatiseringsoplevelse af tunnelovnsudstyr, med den fortsatte udvikling af teknologien, og hjælpe PCB-producenter med at reducere omkostningerne og øge effektiviteten, forbedre proceseffektiviteten og forbedre markedets konkurrenceevne.

 


Indlægstid: 07-04-2024